GUILTY PLEASURES FOOD

GUILTY PLEASURES FOOD Love at first bite

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 377 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Guilty Pleasures Food. Meer weten? Ontdek meer

10 jul 2022 om 19:34 Veel goede verhalen gehoord. Viel zwaar tegen voor een hippe cafetaria. Pittige kip en stoofvlees waren lekker, maar de Black Angus gehaktbal was matig. Friet was ronduit slecht te noemen: oud en vers. Met deze prijzen vonden we dat zeker jammer.
1 jul 2022 om 21:07 Top zoals altijd
26 jun 2022 om 21:18 Top service. En super lekker eigen producten! Thnks voor de lekkere frietjes!
19 jun 2022 om 19:56 Erg lekkere zelf gemaakte snacks en friet
19 jun 2022 om 13:14 Voor ons een nieuwe ontdekking! Het eten smaakt naar meer, porties zijn goed en smaakvol! Gezien afstand heeft de bezorging wel wat lang geduurd, maar de kwaliteit van het eten is dan meteen verzachtend
12 jun 2022 om 19:49 Ivm allergieën, werden we teruggebeld, omdat onze bestelling niet mogelijk was. Telefonisch hebben we de bestelling aangepast met direct goed advies over wat wel en niet kon met de allergie. Super vriendelijk en correct behandeld! Alle complimenten!
4 jun 2022 om 22:23 Lekker was het, bedankt!
28 mei 2022 om 7:20 Heerlijk was erg lekker
23 mei 2022 om 13:10 We hadden 2 hamburgers en een medium friet besteld. De prijskwaliteit komt niet overeen,we waren 32 € kwijt voor 2 aangebrande broodjes ,de hamburgers waren verbrand en uitgedroogd en de friet koud! Wij bestellen hier nooit meer iets!
22 mei 2022 om 19:34 super, soms duurt het wat langer maar je wordt altijd met heerlijk eten beloond! Ik bestel er graag en raad het iedereen aan!
13 mei 2022 om 20:08 Altijd raak
7 mei 2022 om 20:42 hamburger was niet om over naar huis te schrijven, die viel compleet uit elkaar